HemOm SGFAktuelltFortbildningKunskapsbankSektionerArbetsgrupperLokalavdelningarInternationelltGrundläggningsdagenKontaktSök
Aktuellt
Corona & föreningsaktiviteter
SGF Föreningsstämma 2020
Årsmötet 2020 i bilder
Bästa Examensarbete 2019
Grundläggningsdagen
Nytt från högskolan
Äldre informationInformation till våra medlemmar ang föreningens aktiviteter under Coronautbrottet

Mot bakgrund av folkhälsomyndighetens rekommendationer och den rådande situationen avseende spridningen av viruset covid-19 ställer föreningen in alla planerade arrangemang fram till 30 juni 2020. Detta innebär bland annat att de kurser som tidigare utannonserats är inställda och skjuts på framtiden. Eftersom dagsläget avseende spridningen är ovisst kommer det bli svårt att sätta datum för nya tillfällen just nu. Vi arbetar med att hitta den bästa lösningen för varje arrangemang. Styrelsen följer utvecklingen och återkommer så fort läget har förbättrats och sammankomster av nationell karaktär återigen kan ske.

Mindre möten som sker i föreningens löpande verksamhet ska tillsvidare ske via telefon eller som videomöten. Beslutet är taget med omtanke om Sveriges befolkning och att vi genom denna åtgärd vill hjälpa till med att inte bidra till en ökad spridning av viruset.

Med anledning av att Grundläggningsdagen inte var möjlig att genomföra vill vi återigen beklaga omständigheterna och de eventuella olägenheter detta orsakat er utställare, föredragshållare och deltagare.

Vi arbetar just nu intensivt med att reda ut konsekvenserna av det inställda arrangemanget och
vi har stor förståelse för de frågor och funderingar ni har men ber er att ha tålamod. Vi återkommer till er så snart vi har mer information.

Vänlig hälsning

SGFs styrelse


info@sgf.net
Uppdaterat 2020-04-03
Utskriftsvänlig sida
Provided by Webforum