HemOm SGFAktuelltFortbildningKunskapsbankSektionerArbetsgrupperLokalavdelningarInternationelltGrundläggningsdagenKontaktSök
Aktuellt
Corona & föreningsaktiviteter
SGF Föreningsstämma 2020
Årsmötet 2020 i bilder
Bästa Examensarbete 2019
Grundläggningsdagen
Nytt från högskolan
Äldre informationInformation till våra medlemmar angående föreningens aktiviteter under Coronautbrottet

 

Under våren tog SGF:s styrelsebeslut att ställa in alla fysiska arrangemang inom föreningens verksamhet fram till 30 juni 2020. Detta gjordes mot bakgrund av folkhälsomyndighetens rekommendationer och den rådande situationen avseende spridningen av viruset covid-19.

 

Nu rådande rekommendationer tillåter nationella resor och sammankomster upp till 50 personer under förutsättning att detta sker under social distansering och att man är symptomfri. SGFs styrelse anser att det är möjligt att återuppta såväl kursverksamheten som lokala arrangemang under dessa förhållanden. SGF tar ansvar för att arrangemangen som anordnas sker utifrån myndigheters restriktioner och vi arbetar med våra partners och leverantörer för att säkerställa att även de tar samma ansvar. Vi ber också våra medlemmar om hjälp med att tänka på hur man själv kan bidra till att hindra smittspridning vid resande till och vid deltagandet i våra arrangemang, t ex genom att under fikaraster och lunchtider hålla avstånd enligt myndigheters restriktioner och rekommendationer. Information om rekommenderade avstånd kommer att anslås i aktuell lokal för att förtydliga rådande rekommendationer vid respektive tillfälle.

 

Ovanstående gäller tills vidare och så länge inte myndigheter lämnar andra rekommendationer.

Vänliga hälsningar,
SGFs styrelse


info@sgf.net
Uppdaterat 2020-06-12
Utskriftsvänlig sida
Provided by Webforum